Anlita mig

Är det så att du skulle behöva hjälp att sätta ihop en enklare hemsida, lite arbete inför en trycksak eller rent av är behov av folk som kan hjälpa till att rodda en teater eller show?

Jag har möjligheten att hjälpa till med mycket, och kan jag själv inte göra det så kan jag säkerligen hjälpa dig att förmedla kontakt för det.

Oavsett vad du vill ha för tjänster så kommer jag skicka ut en offert till dig, efter arbetet kommer jag sedan att fakturera dig genom Frilans Finans.

Scenarbete

Jag har gott om erfarenheter med att jobba med teater och andra typer av scenarbeten. Framförallt har jag jobbat med detta i Osby och med Riksteatern Osby. Därigenom har jag fått jobba med flera av de stora turnerande teatrarna i landet.

Om du önskar hjälp med denna typen av arbete så tar jag för det 350 kr/h exkl. moms om det inte innefattar arbeten som görs av ljud eller ljustekniker.

Hemsida / Trycksak / Datorhjälp

Jag har gjort flera trycksaker, framförallt åt föreningar i Osbyområdet. De flesta av dessa har jag även hjälp med att få till hemsidor av enklare karaktär. Även ett par företag har anlitat mig för trycksaker och hemsidor.

Utöver kunskaper om detta så hjälper jag om jag har möjlighet och tid gärna dig med mer generella datorproblem som du kan ha fått.

För dessa tjänster tar jag från 250 kr/h exkl. moms. Kostnaden beror på omfattningen av arbetet så hör av dig kring detta så diskuterar vi fram ett pris för just dig.