Riksmötesteknik i Sverok

För sex år sedan 2012, det första riksmötet i Katrineholm så började jag en sexårig period att ta hand om tekniken för Sveroks Riksmöte, nu i helgen så har jag gjort det för sista gången (for now åtminstone).

Detta skedde väldigt abrupt, och jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick till att jag en dag fick frågan vill du & Kan du ta ansvar för tekniken detta året? Året innan hade jag varit grunt och jobbat lite med dessa skojigheter i Nässjö.

Jag har alltid funnit en glädje i att dra kablar, rigga ljus, ljud, scen och video – det finns helt enkelt inte så mycket som är roligare. Detta tycker jag fortfarande men tyvärr så känner jag ändå att jag kanske inte riktigt gör det på bästa möjliga sätt, det är roligt och jag hade säkerligen fortsatt om jag känt att det vore det bästa.

Men jag tror att det är dags för någon annan att få samma möjlighet som jag en gång fått, men kanske inte lika abrupt påhopp för ansvar. Jag är väl övertygad om att de som tar över komma driva detta mot något ännu bättre, för det är just det som medlemmar och aktiva i Sverok gör, vi samlar ett engagemang för det vi tycker är roligt (spel, organisationer) och gör något fantastiskt av det.

Under de åren jag varit aktiv i Sverok så har jag lärt mig enormt mycket, tror faktiskt aldrig jag tyckt det varit så här roligt med ljud och scen om jag inte varit engagerad i Sverok.

Mitt engagemang i Sverok är såklart inte över, fortsatt sitter jag som administratör för vårt kanske inte mest aktiva forum, men som fortfarande finns och vi hoppas såklart alltid att det ska komma fler engagerade hit.

Framförallt är jag ju till förfogande för förbundet om de känner att den här filuren kanske kan göra annat. För riksmöte är alltid roligt, om än kanske man inte vill lägga all prepptid. Är ju ändå nästan en vecka som gått varje höst för detta.

Med det så önskar jag såklart framtida arbetsgruppen för Riksmötesteknik lycka till och att ni för in massa nya roliga idéer för att göra detta ännu bättre, mer transparens för förbundet och mer möjlighet för alla medlemmar som inte är ombud att få möjligheten att i realtid diskutera ämnen med ombud, förbundsstyrelse under tiden som riksmötet är.

Tack David, Johan, Rebecka, Tjarls, Alexander för det förtroende ni ändå har anförtrott mig, jag är otroligt glad att jag fått möjligheten att göra detta under ett par år.

på #sverok@quakenet hänger de coola kidzen. Kanske även på en discord nära dig 😉